Hakkımızda

Kilis 7 Aralık Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER),  Türkçe başta olmak üzere Arapça, İngilizce ve diğer dillerde kurslar açarak eğitim ve öğretim faaliyetlerinde bulunmaktadır.

TÖMER, bireylerin ve kurumların dil alanında ihtiyaç duydukları dil kurslarını açarak eğitim ve sertifika programları düzenlemektedir.

Merkezimiz Rektörlüğe bağlı olarak faaliyetlerini sürdürmektedir. Eğitim programlarımız üniversitemizin akademik kadrosu ve eğitim uzmanlarımız tarafından hazırlanıp yürütülmektedir.

Misyon

Başta üniversite öğrencileri olmak üzere, dil öğrenmek isteyen kursiyerlere dil kursları açarak dil desteği sağlamak.

Vizyonumuz

Başta Türkçe olmak üzere eğitim ve öğretimi verilen dillerin güzel ve doğru bir şekilde kullanılmasını sağlamak.

Son Güncelleme: 2016-04-05 17:05:09

Bilgi Islem Daire Baskanligi © 2010-2017